Головна » 2014 » Травень » 30 »
23:58

Привітання Міністра Сергія Квіта із завершенням навчалнього року

 Хочу від щирого серця привітати всіх школярів, випускників та їхніх батьків з останнім дзвоником!

  Цього року для 280 тисяч випускників загальноосвітніх навчальних закладів шкільний дзвоник пролунав востаннє. Цей дзвоник став стартом дорослого життя, коли після іспитів та шкільного балу наші випускники повинні обирати той шлях, яким йти все життя, щоб стати справжнім фахівцем обраної справи, гідним громадянином України.

   Пам’ятайте, дорогі випускники, від вашого майбутнього залежить майбутнє країни. Головне – не звертайте з омріяного вами шляху та будьте гідними своєї країни!

    Упевнений, що ви розпочнете своє самостійне життя так, що ваші вчителі та родина буде пишатися вами.

   Хочу звернутись до випускників Донецької, Луганської областей та Криму. Ми всі: ваші вчителі, батьки та вся країна дуже переймаємося ситуацією, що склалася на Південному Сході України. Але ви будьте впевненні, що Уряд робить все можливе, щоб кожному з вас забезпечити рівні умови вступу до будь-яких українських вищих навчальних закладів та отримати якісну освіту.

    Шановні вчителі, закінчився ще один навчальний рік. Дякую вам за віддану працю, за вашу любов до наших дітей – майбутнього України. Міністерство освіти і науки докладе максимум зусиль, щоб професія вчителя завжди була престижною та шанованою в суспільстві.

    Бажаю вам успіхів, великих досягнень у задуманих справах, щастя та благополуччя, миру та злагоди!

 

 

 

З повагою,

 

 

Міністр освіти і науки України                                                      Сергій Квіт

 

 

 

 

Переглядів: 353 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0