Головна » 2014 » Жовтень » 9 »
18:59

"Від серця до серця"

       Відбулася виставка – ярмарок солодощів.
      2-3 та 6-7  жовтня в Ланчинській ЗОШ проходила виставка – ярмарок солодощів. В ній взяли участь учні молодших та старших класів. Організатором свята стала Іванна Михайлівна Сенчук.
Метою проведення заходу був збір коштів на  потреби  воїнів АТО.

     Разом з батьками  діти готували випічку та сувенірну продукцію, щоб продавати їх всім охочим на ярмарку. Учні старших класів презентували свої композиції в приміщенні школи, а молодші школярі - на шкільному подвір'ї.


      На виставці була представлена випічка власного виробництва:  торти, тістечка, пиріжки тощо. Учні молодших класів Країни Барвінкової  також з неабиякою відповідальністю віднеслись до цього заходу, адже вони хоч маленькі, але теж хочуть підтримати наших воїнів-земляків. І роблять це від усієї душі, сподіваючись, що їхній невеликий, але щирий внесок допоможе здобути мир і свободу в нашій країні.

       Долучилась до акції і директор школи  - Тетяна Михайлівна Дикан, яка придбала тістечко з символічною жовто-блакитною глазур’ю та надписом «Я люблю Україну».

      Після закінчення ярмарку  зібрані кошти було підраховано та передано на допомогу воїнам АТО.  Школярі Ланчинської ЗОШ І-ІІІ ст. закликають всіх не бути байдужими та підтримувати один одного в такий нелегкий для нашої Батьківщини час !

Іванна Яновська
Переглядів: 289 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0