Головна » 2017 » Квітень » 21 »
10:43

Обласний турнір юних винахідників і раціоналізаторів

          Такий турнір в області проводиться вперше за часи незалежної України. Ми впевнені, що технологічні знання та інтелектуальна діяльність - єдине, що може вирвати нашу державу з групи слаборозвинутих країн.

        Що цікаво - в підсумковий тур пройшли жителі сільських районів. Чи то ці люди не мають так багато спокус як жителі міст, чи то вони вміють тверезо мислити поєднуючи теоретичні знання з практикою, історія замовчує. Але факт залишається.
      Отже в битві інтелектів найбільш переконливо виглядала команда з Ланчина (Ланчинська ЗОШ І-ІІІ ступенів (НСЮТ)) у складі: Косюк Михайло 11-А, Яремин Ольга 11-А та Данилюк Іван 10-Б.

 

А 21 квітня 2017 року в конференц-залі готелю "Надія" відбулось нагородження переможців. Нагороджував призерів заступник директора департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури облдержадміністрації - начальник управління економічного розвитку Володимир Васильович Попович, який з гордістю вручив диплом переможцям, учням зі своєї рідної школи.

 

       Друге місце - хлопці й дівчата з села Рахиня (Долинська станція юних техніків).
Третє місце між собою поділили небагатослівні юні винахідники з Ковалівки (Коломийський РБДЮТ) та Залукви Галицького району.
    Кожен учасник отримав Сертифікат, що засвідчує участь в даному заході з підписами директора Обласного державного центру науково-технічної творчості учнівської молоді та керівника Обласного товариства винахідників та раціоналізаторів Богдана Середюка.
     На обласній конференції винахідників та раціоналізаторів у квітні місяці переможцям буде вручено відповідно 500, 300 та 100 гривень грошових премій.

Переглядів: 920 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0