Головна » 2017 » Березень » 7 »
17:01

"Досвід - джерело майстерності"

       Відповідно до плану роботи школи на 2016-2017 навчальний рік з метою оптимізації навчально-виховного процесу, розвитку і стимулювання  педагогічної компетентності та творчої активності  вчителів, що атестуються, ознайомлення педагогічного колективу з досвідом роботи використання набутих знань у роботі з учнями було проведено декаду вчителів, що атестуються "Досвід -джерело майстерності " засобами уроку  в період з 28 лютого до 7 березня 2017 року. Досвідом ділилися такі вчителі:

 

 

 

 

Петрук Ірина Михайлівна - вчитель української мови та літератури

    Відкритий урок був проведений з української літератури у 7-А класі на тему: "Загальнолюдські цінності та ідеї у вірші "Ти знаєш, що ти - людина?" Романтичний порив. прагнення пошуку, відкриттів у нації " Гей нові Колумби і Магелани!" 

     Учні мали змогу ознайомитися з поезіями В. Симоненка, глибше зрозуміти його поетичне слово, розкрити значення алегоричних образів. А також намагалися дати відповідь на запитання "У чому полягає сенс життя людини на Землі?"

 

 

 

 

Дяченко Ірина Іванівна - вчитель хімії

    Відкритий урок був проведений вчителькою хімії Дяченко Іриною Іванівною 9-Б класі на тему: "Хімічні та фізичні властивості кислот".  

    Учні ознайомилися з фізичними та хімічними властивостями, навчилися складати рівняння реакцій, та  дізнались про електро-хімічний ряд напруг металів, а також з правилами безпеки під час роботи з кислотами.

 

 

 

 

 

 

Дяченко Юстина Василівна - вчитель математики

 

 

 

 

Гресько Світлана Леонтіївна - вчитель інформатики

 

 

 

 

Сенчук Іванна Михайлівна - педагог-організатор

      Під керівництвом Сенчук Іванни Михайлівни була підготовлена команда КВК "НЕОН", яка представляла нашу школу у районному конкурсі КВК на тему: "Права дитини" де команда виборола І місце.

Проводився конкурс вишиванок "Україна моя вишивана"

 

 

 

 

Білавич Дмитро Миколайович - вчитель історії та ЗВ

 

 

 

 

Іванюк Михайло Іванович - вчитель істоії і правознавства

 

 

 

Гресько Оксана Василівна -вчитель початкових класів

 

 

 

Гресько Тетяна Валентинівна - вчитель англійської мови

     Відкритий урок з англійської мовим був проведений у 3-Б класі на тему: "Чим ми займались вчора?" вчителем початкових класів і англійської мови в початкових класів Гресько Тетяною Валентинівною. Головне завдання викликати інтерес до вивчення англійської мови. На уроці ознайомилися з правилами утворення Past Simple за допомогою допоміжного дієслова did і  заперечної частки not; розвивали навички аудіювання, фонематичний слух, удосконалювали граматичні навички (навички побудови стверджувальних, заперечних і питальних речень у минулому часі), а також розвивали мовну здогадку, пам'ять, увагу, навички роботи в групах.

    Поставлені цілі та завдання успішно досягнені. 

 

 

 

Стефанців Аліна Василівна - вчитель початкових класів

     Відкритий урок був проведений у 3-В класі на тему: "Зв'яок прикметників з іменниками в реченнях" вчителькою початкових класів Стефанців Аліною Василівною.

   На уроці вчителька фомувала в учнів у міння встановити зв'язок між іменниками і прикметниками. Учні навчилися добирати прикметники до іменників, виділяти прикметники з тексту.Використано різні методи навчаня та види навчальної діяльності. Доцільно  використаний дидактичний і роздавальний матеріал.

      При вивченні даної теми теми мета досягнута.

 

 

 

 

Голіней Марія Василівна - вчитель фізкультури

Переглядів: 764 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/1